Super jachten van Russen en Oekraïners die zich verrijken dankzij hun landen. De onzin ten top! Zowel Dhr. Poetin als Dhr. Zelensky laten hun camping niveau gelden.

Mijn visie als insider.

Beide corrupte landen in oorlog. Welk moraal toonden hun leiders in de afgelopen 30 jaar voor mij en u ?

02-2022  Arnhem

De beide landen zijn al in conflict vanaf 2014.

De oligarchen met walgelijke levensstijlen en visies;

Op de lijst van de meest corrupte landen doen ze weinig voor elkaar onder. Zelf heb ik er enige jaren gewoond in Oekraïne en van 1983(USSR) tot op heden bezoek ik dit deel van de aarde.

Het mag dan lijken dat de hele wereld, plots, Oekraïne wil ondersteunen met wapens en andere zaken. Je ziet een land als VS, maar ook de EU, hysterisch, de zijde van Oekraïne te kiezen. Een president Biden(VS)die de joodse lobby ondersteunt. Minister van BZ, Blinken, Zelensky zijn joden. Hun bankrekeningen goed gevuld en dat wordt nog meer bij dit conflict waarin ze optrekken. 

Dat een parlement staat te applaudisseren voor een Zelensky(President Oekraïne)is al een fiasco op zich.

In ieder kan Rusland geen kernwapens inzetten, want die bestaan niet. Verder spreekt niemand daar de waarheid en liegen & bedriegen ze voort in hun vruchteloze denken.

De EU, NATO, Rusland, China, Oekraïne en de VS hebben geen hoop gesteld op het onderwijs van Jezus van Nazareth en zijn nabije Wederkomst. Ze houden hun beleid vast zoals Satan dit wil. Hun toekomst is dat er geen toekomst is voor hun........ Psalm 37:10

Je kunt ook zeggen dat zowel bij de Russen als andere wereldse multimiljonairs hun walgelijke levensstijl stuitend is. Dat zie je ook bij Oekraïense oligarchen, dezelfde idiote uitspattingen.

Een totale vertroebeling van meningen, kromme ideeën en loze woorden. Wat voor moraal laat de EU ons zien dan als morele ridder in deze strijd? Juist een waardeloos Marxisme die gender en evolutie onzin propagandeert. Bestuurlijk een controle macht zonder God.

Conclusie?

Zowel Rusland als Oekraïne hebben in de afgelopen 30 jaar meer onwil dan goede wil getoond. Wapens opnemen en wapens uitdelen is al een verloren zaak zoals het onderwijs van de Bijbel ons leert. Onze politieke partijen zijn ook hierin weer een fiasco.

Zelfs onze zogenaamde christelijke partijen als een CDA, CU en SGP stimuleren wapens.

Persoonlijk houd ik mij neutraal en kies geen partij in dit conflict des enorme nonsense.

10-03-2022